تاریخ یکشنبه04/آذر/1397

مواد لازم: آلو سیاه 250 گرم آب آلبالو 100 میلی لیتر شکلات سیاه 250 گرم خامه 125 گرم کره ...


مواد لازم:

آلو سیاه 250 گرم

آب آلبالو 100 میلی لیتر

شکلات سیاه 250 گرم

خامه 125 گرم

کره 60 گرم

مواد لازم برای تزئین:

ترافل: بادام پرک شده و خرد شده 50 گرم

گردوی برشته و خرد شده 100 میلی لیتر

پودر شکلات 100 گرم

شکلات سیاه آب شده 150 گرم

شکلات سفید آب شده 150 گرم

شکلات شیری آب کرده 150 گرم

طرز تهیه:

1- آلو را در آب آلبالو خیس نمایید و بگذارید تا چند ساعت در یخچال بماند. آنگاه هسته آلو ها را در آورید و آلو را خرد کنید. شکلات، خامه و کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا مایه صاف و یکدستی بدست آورید.

2- مایه شکلاتی را بگذارید تا خوب خنک شود و آلو را بدرون آن اضافه نمایید. رویش را بپوشاننید و در یخچال نگهداری نمایید تا سفت شود.

3- حالا هربار به اندازه یک قاشق چایخوری از مایه را بردارید و به شکل توپ در آورید. اکنون ترافل ها را روی سینی پوشانده و با فویل بپوشانید و به مدت 5 ساعت در یخچال نگهدارید

4- اینک ترافل ها را در مواد مختلف همچون بادام، گردو، پودر شکلات، ترافلهای تزئینی و غیره بغلتانید و برای پذیرایی در ظرف زیبایی بچینید.

این خبر را به اشتراک بگذارید :