تاریخ شنبه 26/آبان/1397

در این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو که یک غذای اصیل ایرانی است، را تهیه کرده ایم، در ادامه همراه ما باشید.


مواد اولیه طرز تهیه بادمجان پلو :

پیاز : ۱ عدد

برنج : ۲ پیمانه

بادمجان : ۲ عدد

گوشت : ۳۰۰ گرم

نمک : به میزان لازم

زعفران : به میزان لازم

دارچین : به میزان لازم زنجبیل : ۱ قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه بادمجان پلو :

ابتدا برنج را شسته به همراه نمک و آب در ظرفی نم کنید.

روغن درون ظرفی بریزید، گوشت های چرخ شده را به آن اضافه کرده، برگ بو و فلفل دلمه ای را در صورت تمایل به آن اضافه کرده و پس از پخته شدن حرارت را کم کرده، بگذارید تا گوشت مغز پخت و آب آن کاملا گرفته شود، بادمجان ها را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز کنید، سپس شسته و در روی آن نمک بریزید زمان دهید تا خشک شوند، با این روش تلخی بادمجان گرفته و روغن کمتری استفاده می شود، درون تابه مقداری روغن بریزید، بادمجان ها را درون آن قرار دهید، تا سرخ شوند.درست کردن بادمجان

در ظرف دیگری مقداری روغن بریزید، پیاز هایی را که از قبل به صورت نگینی ریز کرده اید را داخل آن بریزید، تفت دهید تا طلایی شوند.

در مرحله بعد ادویه و رب را اضافه کرده.

با هم مخلوط کنید، گوشت های آماده شده ، بادمجان های سرخ شده و زعفران آب شده را به آن اضافه کرده، همه مواد را با هم مخلوط کنید و زیر شعله را خاموش کنید.

مراحل تهیه بادمجان

برنج را به مرحله آبکش برسانید.

مراحل تهیه بادمجان پلو

و مواد را لابه لای برنج بریزید و حرارت را کم کرده، بگذارید تا برنج دم بکشد.

آماده کردن بادمجان:

برنج را درون ظرفی بریزید و روی آن را باجعفری یا بادمجان حلقه شده تزیین نمایید.

در این مطلب طرز تهیه بادمجان پلو که یک غذای محلی متفاوتی است را برای شما همراهان گرامی آموزش دادیم امیدواریم آن را تهیه و از خوردن آن کنار خانواده لذت ببرید، نوش جان.

این خبر را به اشتراک بگذارید :