تاریخ 1397/6/30

زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه زمان پخت : ۲۰ دقیقه شما می توانید این سالاد سرشار از مواد مغذی…


زمان آماده سازی : ۲۰ دقیقه

زمان پخت : ۲۰ دقیقه

شما می توانید این سالاد سرشار از مواد مغذی را به همراه آب گوچه فرنگی و خیار به عنوان یک نهار میل کنید .

مواد لازم

۱۰۰ گرم کینوآ

۷۵ گرم جعفری خرد شده

۳۰۰ گرم گوجه فرنگی (گوجه فرنگی‌ها را به صورت ۱ سانتی متری برش دهید و دانه‌های آن را بگیرید

) ۱۰۰ گرم خیار به صورت برش‌های کوچک

چاشنی غذا :

۱قاشق غذاخوری روغن زیتون

۲ قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک نصف آب لیمو

چند قطره عصاره ی وانیل

۱ قاشق چایخوری عصاره برنج و یا آگاو کمی نمک

نصف یک حبه سیر به صورت له شده

۵۰ گرم برگ سالاد برای سرو

روش تهیه :

۱.ابتدا باید کینوا را بر اساس دستور پخت روی بسته بندی ، بپزید . بعد از پخت آن را کنار بگذارید تا کاملا سرد شود.

۲.حالا چاشنی را با اضافه کردن روغن زیتون ، سرکه ، آب لیمو ، عصاره وانیل ، شربت برنج و کمی نمک به یک پارچ درست کنید . سپس آن را به هم بزنید تا نرم شود . مواد آماده شده را به کینوا اضافه کنید و آن ها را با سایر مواد دیگر مخلوط کنید . می توانید این مواد را بر روی برگ های سالاد نیز سرو کنید.

این خبر را به اشتراک بگذارید :